21 d’abr. 2013

Opinions Pizzeria Klam (Manresa) | Menjar per emportar al Bages

Seguim amb les pizzes. No sé que ens va passar fa unes setmanes que només vam fer que menjar pizza... Però així va bé perquè podem comparar, també! El dia després del Nando, vam demanar a domicili pizzes del Klam.


Restaurant Klam a Manresa | Pizzes per emportar i a domicili al Bages


Les pizzeries Klam són molt famoses a Manresa. Van començar fent pizzes casolanes per emportar i a domicili a Sant Fruitós del Bages, sent una mica l'opció "de la terra" en front a les cadenes i franquícies tipus Telepizza, Pizza World, etc. Realment els ha anat bé i ara tenen pizzeries a Manresa, Sant Vicenç de Castellet, Sabadell, Igualada i diuen que properament a Terrassa.





També tenen un restaurant més dedicat a la restauració una mica de disseny-moderna, per dir-ho d'alguna manera, però encara no hi he estat mai. Podeu trobar informació aquí sobre el restaurant Klam, a Sant Fruitós del Bages.

No tinc molt clar si als mateixos locals de les pizzeries Klam pots menjar les pizzes, em sembla que sí, però destaca principalment pel seu servei de pizzes per emportar i pizzes a domicili. A més a més, des de fa poc pots fer les teves comandes de pizzes online des de la seva web. Ho hem provat i funciona bé!

Ofertes de les pizzeries Klam que podeu veure a la web

Resum de la valoració (molt bo, bo, acceptable, millorable, dolent)



Relació qualitat/preu: bona
Qualitat del menjar: molt bona
Presentació del plat: bona
Varietat de carta: bona
Abundància del menjar: bona
Rapidesa de servei a domicili: acceptable
Ubicació: molt bona

El millor: la qualitat de les pizzes, de les millors del Bages
El pitjor: el preu és car, però les pizzes són boníssimes

Preu una pizza mitjana + amanida verda (dos persones): 13€ aproximadament
Preu de les pizzes mitjanes: 10 -13€
Preu de les pizzes grans: 15 - 18€
Plats recomanats: pizzes, òbviament.

La nostra comanda al Klam


Avui serà una entrada curta, perquè vam demanar poca cosa (erem dos a sopar). Una pizza tropical amb xampinyons (sí, som de gustos "raros") i una amanida verda per acompanyar. 

La pizza era deliciosa, la massa fina, cruixent i sense massa vora que a mi m'avorreix molt. Els ingredients eren gustosos i estava ben feta i calenta, que a vegades depèn de quins restaurants t'arriben les pizzes mig crues/mig passades, o fredes. L'amanida era correcta, tampoc pots esperar gran cosa per 3€!

L'única queixa que podem tenir de les pizzeries Klam (a part que el preu és una mica car, però val la pena pagar-ho de tant en tant perquè és bo) és que a vegades són molt lents, poden trigar entre 40 min i 1h 30min! Especialment si fas una comanda molt gran.  

Com veieu a la fotografia, la presentació és acurada. Porten caixes pròpies amb el logotip imprès, i cuiden els detallets com el "pica-pica" dels palets típics italians o l'oli i el vinagre. 

Pizza i amanida a domicili de Restaurant Klam

Pizza i amanida a domicili de Restaurant Klam


NOTA FINAL: 8,5/10


Contacte de la Pizzeria Klam (Manresa)

Adreça: Avinguda Bases de Manresa, 52 - Manresa 
Telèfon: 93 875 77 79 – 626 269 322
Web: http://www.pizzaklam.com
Troba la resta de pizzeries Klam del Bages fent clic aquí
Si vols demanar online a les pizzeries Klam fes clic aquí 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Coneixes aquest restaurant? Quina opinió en tens? Ens hem equivocat en alguna cosa? Tens més fotos? Explica la teva experiència! Afegirem les més interessants a l'entrada :)