29 d’abr. 2013

Opinions Restaurant Al Punt (Artés) | Pizzeries al Bages

Restaurant Al Punt d'Artés des de l'interior
Restaurant Al Punt d'Artés des de l'interior

Segueixo amb les pizzes i vaig amb una mica de retard, perquè a principis de mes va ser l'únic que vam menjar en diversos caps de setmana. Quan vam anar a la fira d'ocasió i antiguitats d'Artés (Bages) vam dinar en un restaurant - pizzeria anomenat Al Punt. Ens ho va recomanar un habitant d'allà que coneixíem, dient-nos que la relació qualitat-preu era realment alta, i vam decidir provar. 




Qui vulgui més informació sobre la Fira d'Artés, que hi ha no només paradetes d'artesans si no també cotxes d'ocasió i altra maquinària industrial, pot trobar informació a:

Restaurant Al Punt d'Artés | Pizzes casolanes i altres plats


Nosaltres som manresans així que no coneixíem ni teniem cap referència de cap lloc on dinar a Artés en un pressupost relativament assequible. Un conegut que viu a Artés ens va recomanar aquest restaurant, que tant tenen plats tipus pizzes i amanides a bon preu i de molt bona qualitat, com també tenen altres plats de carns i peixos més elaborats una mica més cars, però igualment recomanables.

Resum de la valoració (molt bo, bo, acceptable, millorable, dolent)


Relació qualitat/preu: bona
Qualitat del menjar: bona
Presentació del plat: molt bona
Varietat de carta: molt bona
Abundància del menjar: bona
Servei: acceptable
Instal·lacions: acceptable
Ubicació: molt bona

El millor: les pizzes són boníssimes i tenen molta personalitat, relació qualitat-preu bona
El pitjor: el local té un aspecte poc de restaurant i més aviat de bar, el servei és una mica despistat

Preu mig per persona (amanida compartir + pizza + beguda): 12,5€ aproximadament
Plats recomanats: pizzes (no hem tastat gaire cosa més, cal dir)

El nostre dinar a Al Punt

Vam demanar una amanida per compartir, una pizza per cadascú (erem dues persones), beguda i res de postres. Ens va sortir molt econòmic realment, i era molt bo. Això fa la diferència, per exemple, amb el restaurant Nando, que com ja vaig comentar, la qualitat del menjar és bona però no excelsa, i el preu mig per persona supera en 10€. Ho podeu veure en l'article que vaig escriure sobre les meves opinions del Nando.


El pica-pica i l'amanida de primer

Que ens portessin pastetes salades de pica-pica ho vaig trobar diferent, però també tenien poca gràcia, tampoc eren res de l'altre món. El primer era una amanida de contrastos amb fruita, formatge, etc. Molt fresqueta i boníssima, ideal per començar a obrir boca i no omplir-se massa mentre arriben les pizzes. 

El pica-pica

Detall de l'amanida al restaurant d'Artés (Bages)



Les pizzes del restaurant Al Punt 


Jo vaig demanar una pizza amb ou ferrat i el meu xicot una de vegetal. Ambdues pizzes tenien tocs molt personals i realment eren boníssimes. Destaco especialment el fet que la vegetal portés salsa romesco, que de primeres vaig pensar "ufff, massa barreges" però al tastar-la... vaig canviar totalment d'opinió! 

Pizza amb ou ferrat a Al Punt (Artés) 


Valoració del servei

Realment eren molt simpàtics i agradables, però a vegades era difícil demanar-los alguna cosa perquè no estaven molt visibles respecte a les taules, com a mínim a les nostres. En algun moment els vam notar lents, però bé, en general tot molt correcte. 


Valoració de les instal·lacions


El local de Al Punt està bé, net i senzill, però en certes coses té una mica aspecte de bar de plats combinats, que potser no concorda amb la boníssima qualitat del menjar. Si més no, a simple vista si no ho coneixes penses que trobaràs una altra oferta. I que consti, que els bars de plats combinats també són una molt bona opció! Ho comento en el sentit que pot enganyar als forasters que no coneguin el lloc.

Com veieu a la fotografia, no hi ha estovalles ni tovallons de roba, com en altres restaurants. Això també li dóna aquest toc informal, que està bé i tampoc cal esperar més per al bon menjar i el preu que es paga. 


Recomanem el restaurant Al Punt per a:


- Dinars i sopars informals amb amics i família, del tipus la primera parada abans d'una llarga nit ;)
- Anar a veure esdeveniments importants tipus futbol en colla.
- Dinars dels forasters que visitin Artès en motiu de la fira o altres raons.
- Anar a dinar entre setmana en la pausa del migdia, pel bon preu.


NOTA FINAL: 8/10

Informació de contacte del restaurant Al Punt
Adreça: Av. Diagonal, 46. 08271 Artés (Bages).
Telèfon: 938 306 527

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Coneixes aquest restaurant? Quina opinió en tens? Ens hem equivocat en alguna cosa? Tens més fotos? Explica la teva experiència! Afegirem les més interessants a l'entrada :)