7 de juny 2013

Opinions Telepizza Manresa | Fast food al Bages | Pizzes a domicili i menjar per emportar

Ara feia molt de temps que no escrivia! Tinc una pila de restaurants i altres llocs curiosos pendents, però! Avui segueixo amb les pizzes... concretament el menjar ràpid! I és que tot i que fa ja un temps que van tancar el "mític" Telepizza de Manresa (a la Crta. de Vic), ara n'han obert un de nou al carrer dels Cintaries (a prop de Les Bases i de la nova Ateneu).

Pensareu que potser és una mica absurd o estrany fer opinions de fast food i cadenes de menjar ràpid, perquè "suposadament" són tots iguals. Però per la meva experiència us puc dir que no! Per això també m'agradarà parlar d'aquestes opcions... i triar bé! Tenim algunes joies a Manresa i al Bages.

Telepizza de Manresa  | Pizzes per emportar i a domicili... també via web!


Captura de la web de Telepizza
El nou Telepizza de Manresa s'ha obert fa uns quants mesos i ve acompanyat del llançament de la seva nova web (ja fa temps que el tenien, però l'han "millorat"). Ara podem veure tota la seva oferta de productes en línia, fer les comandes via web i aprofitar descomptes i promocions especials que s'apliquen al gust. Això sembla meravellós, però en la pràctica funciona bastant malament tot sovint.


En quin sentit funciona malament la web del Telepizza? Bé, entre els mil canvis que hi fan constantment, que han tingut molt temps una versió vella i nova activa, el disseny és confús... acaba sent una experiència de compra poc agradable i a vegades tens ganes de tirar la tovallola. Tot i això, nosaltres sempre acostumem a fer les comandes de pizzes per Internet

El problema més greu que t'acabes trobant és que no apareixen totes les adreces de la ciutat de Manresa. Quan ens ha passat això, però, hem trucat al local i molt amablement ens han apuntat la comanda i ens han aplicat els descomptes web especials, si s'esqueia. 

Així que, més o menys t'atenen bé i simpàtics. Ara, una altra cosa que ens hem trobat diverses vegades, és que després de fer la comanda online, et truquen per a dir-te que no tenen un ingredient o plat concret. Tot i així, sempre hem acabat trobant una solució

Resum de la valoració (molt bo, bo, acceptable, millorable, dolent)


Relació qualitat/preu: acceptable
Qualitat del menjar: acceptable
Presentació del plat: acceptable
Varietat de carta: bona
Abundància del menjar: molt bona
Servei: bo
Instal·lacions: NS/NC
Ubicació: bona
Servei online: Millorable


El millor: A primera vista el preu sembla car, però amb totes les promos i ofertes surt bé de preu i força menjar, el servei és atent i bastant ràpid.
El pitjor: La qualitat del menjar, tot i el preu, no és molt bona. El servei web de comandes no funciona suficientment bé.


Preu mig per persona: Entre 7-9€ aproximadament
Plats recomanats: Pizza De la huerta, Kebabs.


La nostra comanda al Telepizza de Manresa

Demanem sovint menjar al Telepizza, així que si mai tastem quelcom diferent o que sigui digne de menció aniré actualitzant la informació. Les fotos les vam fer un dia que vam demanar una mica de tot, així podeu veure més varietat a part de les pizzes.

Patates gajo i hamburguesa del Telepizza Manresa

 Kebab amb massa de pizza del Telepizza


Valoració del servei del Telepizza

El servei del Telepizza de Manresa és ràpid i eficient. Amb ràpid vull dir que triguen com a màxim uns 30 minuts per norma general, però fins i tot han arribat en 20 minuts a partir d'haver fet la comanda online. Cal dir que si un dia hi ha futbol, per exemple, si poden trigar més, però mai cap cosa exagerada. També són amables en atendre't si tens algun problema amb la web, com ja he explicat. La valoració és bona, però el mal funcionament de la web els fa restar punts.


NOTA FINAL: 6,5/10

Informació de contacte del Telepizza de Manresa (Bages)

Adreça: Carrer dels Cintaires, 24, 08242 Manresa, Barcelona
Telèfon: 938 77 47 47
Pàgina web: www.telepizza.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Coneixes aquest restaurant? Quina opinió en tens? Ens hem equivocat en alguna cosa? Tens més fotos? Explica la teva experiència! Afegirem les més interessants a l'entrada :)